SUVE- JA TALVEPÄEVAD
Juba aastaid on meie talus peetud firmade ja asutuste suve- ja talvepäevi. Viimastel aastatel on juurde tulnud sügispäevad Septembris ja kevadpäevad Mais.

Tavaliselt renditakse kogu talu päevade läbiviimiseks. Enamasti peetakse suve-või talvepäevi koos peredega või siis oma firma töötajate ja partneritega. Vaskna talu asub külast eemal ja meil on suur territoorium Vaskna järve ääres päevade läbiviimiseks.


Lisaks külalistemajas majutusele (30+9kohta) on meil piisavalt ruumi telkimiseks.
Pakume täistoitlustust kas kaminasaalis või õues suures telgis. Meil on võrkpalliplats, lõkkeplats, lastemaja, kiiged, batuut ja liivakast. Samuti saavad suvepäevalised osa järvemõnudest-nii paadisõidud, kalapüük kui ka niisama suplemine.

Päeval on juba traditsiooniks saanud teha ekskursioon tutvumaks meie piirkonna huvitavamate kohtadega. Vaata lisaks ekskursioonid. Rõuge ring, Setomaa ring, Pokumaa. Ajaliselt 2tundi kuni pool päeva.

Samuti oleme käinud matkamas Jõeniidu talus, kus meile näidatakse kodukitsi. Kõigi lemmikuteks saanud väikesed kitsetalled. Samuti valmib siin talus kuulus kitsejuust. Matk kokku 3km ja 2 tundi 3 euro/in koos matkajuhiga.

Matkasid oleme teinud Suurele Munamäele koos Ajaallika ja Suure Munamäe vaatetorni külastusega. Matka maksumus 2 euro/in lisaks Suure Munamäe vaatetorni külastuse sooduspiletid.
Matkasid Vällamäe põlismetsa 3 euro/in matkajuhiga.

Talvel on väga tähtis suusatamine, nii talu läheduses Haanja Maratonirajal kui ka Haanja Suusakeskuse www.haanjamaraton.ee erineva pikkusega radadel. Õhtul valgustatud rajad.

Mäesuusahuvilistele Kütioru rajad - www.kytiorg.ee ja Kiidi Talvepark - www.kiidi.ee Kelguhuvilistel jätkub mägesid talu ümbruses kuid võib proovida Veemäe puhkepargi snowtubi valgustatud rada www.puhkepark.ee Õhtul mõnus lõõgastuda Vaskna talu järveäärses tünnisaunas või kaminasaali kõrval olevas saunas. Mõlemad saunad on puuküttega. Tavaliselt kutsutakse õhtuks keegi pillimees või ansambel või lauldakse ise ja lüüakse tantsu.

Mõned kohalike pillimeeste numbrid

  • Hoia ja Keela - laul, tants, mängud - Kuldar 5184256 või Andrus 511026
  • Andres Visnapuu ansambel - laul, tants, õhtujuht ja mängud - 5068712
  • Heino Kartsepp - tants, laul, akordion, mängud, naljad, pulmavana-õhtujuht 5285069
  • Erja Arop - akordion, laul, mängud - 5226383
  • Tarmo Noormaa - lõõtsamees - 508759
  • Kadri Laube - lõõts, vanad tantsud ja mängud - 5117348
  • Eugen Kapp - diskor, karaoke - 5042898

Suure Munamäe seljataga Vaskna järve ääres on mõnus paik olla töökeskonnast väljas koos oma kolleegide, sõprade ja perega.

    
Eesti English Suomi Русский



 
Search*
  
Elitec
- -