Külalistemaja

KÜLALISTEMAJA

1. KORRUSEL
On neli kahetoalist numbrit. Igas numbris on dušš ja WC ning igast numbrist saab terassile mis on vaatega Vaskna järvele. Samuti on igas numbris TV.

NR. 1 Suve e. Roosa number on roosades toonides ja mööblil on roosikesed. Esimeses toas on 2 ühekohalist voodit ja teises toas 1 kahekohaline voodi ja 1 ühekohaline voodi. Toas on hulgaliselt ajakirju õhtuseks lugemiseks.

NR. 2 Kevade e. Roheline number
on rohelistes toonides ja mööblil on kevadlilled. Esimeses toas 2 ühekohalist voodit ja teises toas 1 kahekohaline voodi ja 1lahtikäiv diivan. Samuti hulgaliselt õhtust lugemist. Seina peal armastatud Võrumaa kunstniku Viive Kuksi lillemaal.

NR. 3 Talve e. Sinine number on sinistes toonides. Esimeses toas on 1 kahekordne voodi ja 1 ühekohaline voodi. Teises toas on 1 kahekohaline ja 1 ühekohaline voodi. Tuba sobib lastega perele. Samuti ei puudu õhtune lugemine.

NR. 4 Sügise e. kirju number on sügisekirjudes toonides. Esimeses toas 2 ühekohalist voodit ja teises toas 1 kahekohaline ja 1 ühekohaline voodi. Terass on mõnusalt äärmine kus saab rahulikult mõtiskleda ja Vaskna järve elu jälgida.
Autod saab parkida kohe oma numbrite lähedale parkimisplatsile.

2. KORRUSEL
Asub 4 ühetoalist romantilist numbrit, igas numbris dušš ja WC. Toa seinad on kaetud servamatta laudade ja roosilise tapeediga, mis teeb toad looduslikuks ja mõnusaks.

Igas toas 3 kohta. Tubades saab kasutada kahte tüüpi lahendust
  • kahekohaline ja ühekohaline voodi
  • 3 eraldi ühekohalist voodit
Ülemised toad sobivad hästi romantiliseks ööbimiseks kallimaga


    
Eesti English Suomi Русский



 
Search*
  
Elitec
- -